Vacature Kantoor medewerker 16 uur

Opdrachtgever

Bedrijfsprofiel

Dominion Centre* is een zalenverhuur bedrijf in Amsterdam-Duivendrecht met een christelijke identiteit. Haar klantenkring bestaat voornamelijk uit organisaties die zich herkennen in deze identiteit die allerlei conferenties en trainingen organiseren op dit gebied. Maar ook de zakelijke en entertainment markt is een belangrijke doelgroep.

Het bedrijf heeft een klein team van medewerkers en is nog volop in ontwikkeling.

*Dominion Centre is de naam van het gebouw, Dominion Facilities B.V. zal je werkgever worden.

Functie omschrijving

In deze functie houd je je primair bezig met het beantwoorden en verwerken van de diverse mailboxen en de telefoon. Je bent een administratieve duizendpoot. Je hebt de zorg voor het Planning Center, je ondersteund bij het maken van offertes voor onze klanten, en waar nodig, ondersteun je de financiële administraties. Je kunt goed in team verband werken, maar ook zelfstandig. Daarnaast ondersteun je de Office manager. Je werkt 16 uur verdeeld over 3 of 4 dagen, dit i.v.m. de continuïteit van werkzaamheden

Jouw uitdaging

Je kan makkelijk en snel schakelen tussen de werkzaamheden. Je bent flexibel en daadkrachtig. Je denkt en werkt mee aan het verbeteren van de werkprocessen.

Functie eisen Kantoor medewerker

Je bent kwaliteitsgericht en hebt oog voor details. Je bent communicatief goed onderlegd en bent in staat om zelfstandig te werken. Verder heb/ben je:

  • MBO-denk en werkniveau
  • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift
  • Bereid jaarlijks de gevraagde ontruimingstraining te volgen
  • Proactief
  • Ervaring met Word en Excel
  • Je staat als individu achter de identiteit van Dominion Centre

Arbeidsvoorwaarden Kantoor medewerker

  • Marktconform salaris
  • Trainingen en opleidingen om jezelf te blijven ontwikkelen
  • Mogelijkheid tot uitbreiding uren in de toekomst

Procedure sollicitatie proces

De procedure start met een kennismaking en oriënterend gesprek. Hierna volgen, bij geschiktheid, een DISC test en uitleg hiervan, waarna een 2e en gesprek zal volgen.

Geïnteresseerd?, we ontmoeten je graag

Wil jij werken in een omgeving waar jouw talenten, proactieve en ondernemende houding gewaardeerd wordt? Waar jouw kennis en expertise ruimte krijgt?

We ontmoeten je dan graag! Wij verzoeken je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval voor 21 augustus te reageren door een mail te sturen naar [email protected].